EVOPRO RACING

ECHIPE UCI CONTINENTALE – IRLANDA

Despre EVOPRO RACING

Anul 2022 promite să fie cel mai bun sezon al EvoPro Racing până în prezent, fiind un an interesant pentru a concura la nivel continental UCI. Formația echipei din 2022 este un amestec eclectic de experiență și tinerețe, cu talente din Irlanda dar și din California, SUA.

 

EvoPro Racing este, de asemenea, mândră să colaboreze cu Cycling Ireland pentru a crea cadrul necesar pentru ca unii dintre cei mai puternici cicliști tineri ai Irlandei să concureze în competiții interne de cel mai înalt nivel dar și la cursele continentale europene.

 

EvoPro Racing se bucură de prezența lui Eamon Lucas din SUA  pentru sezonul următor. Eamon este un ciclist matur și experimentat, care aduce energie pozitivă echipei Evo Pro.

După performanțe bune în sezonul de ciclocros, Sean Nolan, se va întoarce în componența EvoPro. A avut o performanță excelentă la Campionatele Naționale de Ciclocross din Irlanda, în care a ratat cu puțin timp treapta de sus.

EvoPro își primește cu brațele deschise câțiva favoriți pentru sezonul 2022: Michael Van Staeyan, Conn McDunphy, Dylan Guinet, Fintan Ryan, Daire Feeley.

Rhys Britton, Maarteen Verheyen, Liam Curley, Connor McCann, Mitchell McLaughlin, Cian Keogh, Tom Moriarty, JB Murphy alcătuiesc echipa de 15 sportivi #EVOBRO.

Din palmares:

  • Loc 8 PWZ Zuidenveld Tour – MCDUNPHY Conn
  • Loc 15 PWZ Zuidenveld Tour – VERHEYEN Maarten
  • Loc 14 Ronde de l’Oise Stage 1 – MCDUNPHY Conn
  • Loc 15 Districtenpijl – Ekeren-Deurne – VERHEYEN Maarten

Follow EVOPRO RACING on:

TURUL ROMÂNIEI

O singură inimă care bate pentru ciclism.