PREMIER TECH U23 CYCLING PROJECT

ECHIPE UCI CONTINENTALE – CANADA

Despre PREMIER TECH U23 CYCLING PROJECT

De peste 25 de ani, angajamentul Premier Tech față de ciclism este bine cunoscut. Decizia de a crea și conduce o echipă U23 a fost firească. Este în linie cu viziunea și dorința lor de a-și menține o poziție globală. Această nouă echipă va face legătura între tinerele talente și cel mai înalt nivel al ciclismului: World Tour.

 

Echipa e condusă de Flavien Dassonville, un fost ciclist cu un background solid. Retras din 2018, acum se află la al patrulea sezon ca director sportiv. El deține certificări academice și sportive puternice, precum și șapte ani de experiență în UCI Europe Tour. El a câștigat campionatele franceze de șosea – U23 și cursa Paris-Tours.

„Prin această inițiativă, Premier Tech își întărește angajamentul față de ciclism. Este important pentru noi să fim prezenți în multe domenii ale sportului, fie cu echipe locale de amatori, fie cu cele profesioniste. Crearea echipei U23 reafirmă angajamentul nostru față de dezvoltarea acestui sport”, afirmă Jean Bélanger, președinte și director executiv al Premier Tech.

Din palmares:

  • Loc 2 Carpathian Couriers Race in memory of Wacław Felczak – JUNEAU Francis
  • Loc 4 Tour Cycliste International de la Guadeloupe – PLAMONDON Robin
  • Loc 1 Tour Cycliste International de la Guadeloupe | Stage 9 – PLAMONDON Robin
  • Loc 1 Tour Cycliste International de la Guadeloupe | Stage 1- DAUSCHY Guillaume

Follow PREMIER TECH U23 CYCLING PROJECT on:

TURUL ROMÂNIEI

O singură inimă care bate pentru ciclism.