Etapa 4

Sâmbătă, 04 Septembrie 2021

Etapa 4

Fond, Brasov- București, 159.3 km

Un record de viteză

Recordul de viteză în Turul României este de aproximativ 49km/h și datează din anii ’70. În această etapă, dacă vântul suflă spre sud, este posibil să asistăm la doborârea acestui record. Un pluton puternic și numeros nici nu va simți cățărarea de la Timișul de Sus dinspre Predeal.

Traseu etapă

Traseu Brașov – Bușteni – Sinaia – Comarnic – Ploiești – Otopeni – București

Program etapă

Start Festiv Etapa 4, Plecare spre Km 0 – 12:00 – Auchan, Str.Zaharia Stancu nr.1, Coresi Shopping Resort Brașov
Finish Etapa 4 – 15:30 – Alveola Kiseleff, București
Ceremonia de premiere – 16:00 – Alveola Kiseleff, București

Parteneri Media
0 / 5

Profil etapă

Biserica Neagră este biserica parohială a comunității evanghelice luterane din Brașov, situată în centrul municipiului Brașov. Este unul dintre cele mai reprezentative monumente de arhitectură gotică din România, datând din secolele XIV-XV.

Castelul Cantacuzino din Bușteni, de o mare valoare arhitectonică, istorică, documentară și artistică, a fost construit în 1911 la cererea prințului Gheorghe Grigore Cantacuzino (Nababul), fost ministru al României între 1899-1900, 1904-1907.

Castelul Peleș a fost construit la inițiativa primului Rege al României, Carol I, în afara perimetrului comunei Podul Neagului, localitate cu o suprafață de 24 de km în anul 1874, an în care, din inițiativa suveranului, comuna primește numele de Sinaia.

Turul României.

Al tău.
  • Share: