Tricoul Galben

Cel mai bun ciclist din competiție

Cel mai vizibil tricou pentru cel mai bun ciclist din cursă! Galben ca soarele de pe cer și la fel de important ca acesta. Se acordă acelui ciclist care dovedește că și-a dorit victoria cel mai tare.

Tricoul Alb

Cel mai bun ciclist sub 23 de ani

E tânăr, e ambițios, are resursele și strategia bine puse la punct și se face remarcat! E cel mai bun ciclist sub 23 ani. Un rutier aflat la început de drum care își croiește drumul spre vârf.

Tricoul Roșu

Cel mai bun Ciclist pe puncte

Se acordă următorului André Darrigade (cel mai bun sprinter francez al tuturor timpurilor), acelui ciclist care, cu o forță enormă de explozie, reușește să atingă o viteză mare pe distanță scurtă. Nu știi niciodată cum țâșnește din pluton pentru a lupta pentru acest titlu.

Tricoul Verde

Cel mai bun Cățărător

Este destinat acelui ciclist pentru care diferențele de nivel reprezintă punctele lui forte, acelui ciclist care iubește urcările și pantele abrupte. Pentru că doar de sus ai o perspectivă reală asupra lucrurilor.

Tricoul Albastru

Cel mai bun rutier român

E de-al nostru și e cel mai bun! Merge pe urmele legendelor și are șanse să scrie istorie pentru roșu, galben și albastru.

Tricoul Gri

Cei mai buni în clasamentul pe echipe

O echipă este formată din 6 rutieri, dar în acest clasament contează doar timpul primilor 3. Aceștia din urmă dețin un rol covârșitor pentru întreaga evoluție a echipei!

TURUL ROMÂNIEI

O singură inimă care bate pentru ciclism.